Közygűlés PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Egyesületi Tag!

A Gázló Környezet- és Természetvédő Egyesület beszámoló és tisztújító közgyűlését – az Alapszabály 6.1. pontjában foglaltaknak megfelelően- összehívom!

Időpont: 2018. február 03. (szombat) 9.30 óra. Tájékoztatom, hogy határozatképtelenség esetén a közgyűlést 9.45-kor változatlan napirenddel megismételjük. Az Alapszabály 6.1.1. pontja alapján a megismételt közgyűlés a jelenlévők számától függetlenül határozatképes.

Helyszín: Közösségi ház Szentbékkálla

A Közgyűlés tervezett napirendi pontjai a következők:

-        Beszámoló az egyesület 2017 évi munkájáról. Előadó: Vókó László elnök.

-        A fegyelmi bizottság beszámolója. Előadó: Pálné Rácz Rita bizottsági elnök

-        A felügyelő bizottság beszámolója. Előadó: Sári Ferencné Pula Zsuzsanna bizottsági elnök.

-        A közhasznú szervezet éves gazdasági beszámolója, a közhasznúsági jelentés elfogadása. Előadó: Simon Andrea alelnök.

-        Előterjesztés az Alapszabály 5.5. pontja alapján tagsági viszonyok törléséről. Előadó: Vókó László elnök.

-        Tisztújítás az Alapszabály 6.3-6.4-6.5 pontjának megfelelően

-        Az Egyesület 2018 évi feladattervének ismertetése, megvitatása, a költségvetés elfogadása. Előadó: elnök

-        Vegyes ügyek

Civil szervezetünk további zavartalan működése szempontjából kiemelten fontos fórumunkon pontos megjelenésére számítunk!

A közgyűlést követően, „Irány a Füzes-tó” nyílt túránk során a Szentbékkálla- Veléte-Füzes-tó-Sárorma-kőtenger-Szentbékkálla útvonalon kirándulunk. Kérjük az érdeklődők minél szélesebb körét tájékoztassa programunkról! A program részleteit a www.gazloegyesulet.hu és az egyesület Facebook oldalain közzé tesszük.

« < Március 2019 > »
H K S C P S V